Házirend

Kedves Vendégeink!


Szeretnénk, hogy a vendégházunkban zavartalanul pihenhessenek és a kikapcsolódásuk alatt elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért kérem, ismerkedjenek meg a házirendünkkel!


Szállásfoglalás

A szállásfoglalás e-mailben történik, akkor is, ha telefonon előzetesen kinyilvánítják szándékukat, melyet visszaigazolunk. 

A foglalás a teljes szállásdíj 20%-ának befizetésével válik aktívvá.Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni.

Általános lemondás: a megérkezés előtti tizenötödik napig díjmentes, 15 napon belüli lemondásnál az előleg a kötbér.


Bejelentkezés / Kijelentkezés, Ügyelet

A vendégházban nem működik állandó nyitva tartással rendelkező recepció, így a szállást az érkezés napján 14.00 és 18.00 óra között lehet elfoglalni. Ettől el lehet térni, de minden esetben egyeztetni kell a szállásadóval. Telefonon kérjük, jelezzen érkezésük előtt legalább fél órával!

Az elutazás napján legkésőbb 10.00 óráig kell elhagyni a házat. Késői távozás lehetséges, ha aznap nincs érkező vendég, de ennek részleteit a szállásadóval kell megbeszélni.

Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél, szemelyi igazolvány, vagy jogosítvány).

A vendégház utcájába csak behajtási engedéllyel lehet behajtani és parkolni gépjárművel, melyet a szállásadó a helyszínen átad a vendégeknek. Ezt a gépjárműben kell tárolni és távozásnál feltétlenül vissza kell szolgáltatni!

24 órás ügyeleti szolgáltatás elérhető a vendégházban kitett telefonszámokon.


Fizetés

A szállásdíj fizetése történhet készpénzzel, banki átutalással, vagy OTP SZÉP Kártyával. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.


Az udvar és az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni!


Dohányzás

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás (terasz, kert)! Kérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!


Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használni! Figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)! Az esetleges károkból adódó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!


Étkezés

Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják a konyhát, vagy a kerti kiülős részt, melyet kérjük, tartsanak tisztán!


Házi kedvencek

Házi kedvencet a vendégek csak a tulajdonos engedélyével vihetnek be a szálláshelyre, melynek részleteit előre egyeztetni kell. A vendég köteles odafigyelni, hogy a házi kedvenc a házban elhelyezett tárgyakban, az udvarban ne tegyen kárt.


Szemételhelyezés, kezelés

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a fiókban található). Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a ház mellett található nagy szemeteskukába! Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett felirat nélküli kukába helyezzék!


Tűzrakás-bográcsozás

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a parázs leöntésére.


Takarítás

Hosszabb tartózkodás esetén az ágyneműk és a törölközők cseréje hetente történik a vendégekkel egyeztetett időpontban.


Egyéb

A kert végében lévő támfalat és sziklafalat tilos megmászni, mert balesetveszélyes! A vendégház mögé és a sziklába vájt pincébe bemenni tilos!

A szomszédok és más nyaralók nyugalmának biztosítása miatt, illetve a csendrendeletre való tekintettel a vendégházban tilos hangoskodni, kint az udvaron hangosan zenét hallgatni, legfőképpen 20 óra után.

A vendégházban kizárólag azok a vendégek tartózkodhatnak, akik a vendégkönyvbe szerepelnek az adott időpontban.

Nem engedélyezett a szállásra bevinni fegyvert, könnyen gyúlékony anyagot és robbanó anyagot, illetve olyan anyagot, aminek erős és kellemetlen szaga van, illetve elektromos készüléket (ventilátor, stb.) a tulajdonos beleegyezése nélkül.

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében belépni annak szálláshelyére. Kivételt képeznek azok az esetek, melyekben elkerülhetetlen a tulajdonos belépése biztonsági okok vagy anyagi károk elkerülése miatt. Ebben az esetben köteles erről a vendéget értesíteni.


Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

Luna Vendégház, Dömös


Luna vendégház
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el